top of page

Seasons in the sun

Toen ik vanmorgen naar de bakker ging, reed ik over een lange steenweg, met links en rechts statige bomen. Tussen de bomen door zag ik natte akkers, bruine weiden en hier en daar iets groen. De hemel was lichtblauw en de zon zond haar stralen met veel plezier mijn richting uit.

Ik moest opeens denken aan een gesprek dat ik nog maar een week geleden had met een collega. Hij vertelde dat die sneeuw en die koude niet aan hem besteed was. Hij zou het liefst van al het hele jaar door de zon zien schijnen. Voor hem dus geen sneeuw, vriestemperaturen, grijze wolken, kille temperaturen of vocht waar het meest sluike haar nog van gaat krullen...


Vandaag moest ik dus aan hem denken... en aan hoe ik, een seizoenenmeisje, me toch ook wel veel lichter voel met de zon op mijn bol.63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page